Avantaje şi dezavantaje ale creditului rapid fără adeverinţă de venit

    Creditul rapid online fara adeverinta de venit

Creditul rapid online fara adeverinta de venit

Creditele online fără adeverinţă de venit devin tot mai populare în zilele noastre, atât în România cât şi în alte ţări, fiind o soluţie simplă, modernă, practică şi accesibilă tuturor oamenilor care se găsesc în situaţia în care au nevoie de o sumă de bani nu foarte mare într-un timp cât mai scurt.

Aplica

20 RON
Suma împrumutului 100 RON - 20 RON
Dobândă 12 %
Maturitate 10 - 30 zile

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 2 000 ron
 • Prioada,10 - 30 zile

Termenii împrumutului

 • Sa ai varsta minima 18 ani si domiciliul in Romania
 • Sa detii un cont bancar si un card atasat acestui cont
 • Sa ai un venit din salariu sau pensie
 • Sa detii un numar de telefon mobil activ si o adresa de e-mail valabila

Despre companie

Telecredit este o instituție financiară nebancară din România care nu folosește intermediari și care oferă împrumuturi rapide confidențiale și fără costuri ascunse. Creditele pot fi accesate online de pe orice dispozitiv: calculator, laptop, telefon… Mai multe informații despre companie Telecredit IFN S.A.

Împrumută de la 100 RON cu dobândă din 12 % Aplica
20 RON
Suma împrumutului 100 RON - 20 RON
Dobândă 4,5 %
Maturitate 3 - 35 zile

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 2 000 ron
 • Prioada,3 - 35 zile

Termenii împrumutului

 • Vârsta minimă 18 ani Carte de identitate
 • Venituri lunare stabile Card bancar pe care se vireaza salariul sau venitul Adresa de email personala
 • Numar de telefon mobil

Despre companie

Smilecredit este o instituție financiară nebancară românească care încurajează creditarea responsabilă. Astfel creditele oferite de această companie sunt unele accesibile clienților, corect raportate la capacitatea de rambursare a împrumuturilor. Ca… Mai multe informații despre companie Smile Credit IFN SA

Împrumută de la 100 RON cu dobândă din 4,5 % Aplica
20 RON
Suma împrumutului 175 RON - 20 RON
Dobândă 11 %
Maturitate 10 - 30 zile

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 2 000 ron
 • Prioada,10 - 30 zile

Termenii împrumutului

 • Vârsta minimă 18 ani
 • Carte de identitate
 • Venituri lunare stabile
 • Card bancar pe care se vireaza salariul sau venitul
 • Adresa de email personala
 • Numar de telefon mobil

Despre companie

Mai multe informații despre companie Mobilo Finance IFN SA

Împrumută de la 175 RON cu dobândă din 11 % Aplica
2.900 RON
Suma împrumutului 100 RON - 2.900 RON
Dobândă 1,1 %
Maturitate 65 - 90 zile

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 2 900 ron
 • Perioada,65 - 90 zile

Termenii împrumutului

 • Rezident român
 • Vârstă de minim 18 ani
 • Carte de identitate valabilă
 • Număr de telefon activ and email address

Despre companie

Mai multe informații despre companie Fintech Global Partners LP

Împrumută de la 100 RON cu dobândă din 1,1 % Aplica

Ce înseamnă şi când e momentul potrivit să accesezi un astfel de credit?

Oamenii sunt tot mai interesați de ideea unui credit online rapid decât de creditul clasic pe care-l accesezi de la diferite bănci, care-ţi cer multe acte doveditoare, care sunt deseori interesate şi de vechime şi vor discuta şi ce bunuri ai putea să oferi drept garanţie.

E însă important să înţelegem ce înseamnă un astfel de credit şi ce presupune înainte să facem o alegere. Acest articol are scopul de a vă oferi acele detalii relevante în alegerea instituției financiare și tipului de credit potrivit.

Denumirea acestui credit ne poate induce puţin în eroare, lăsându-ţi ca primă impresie idea că nu ai nevoie de dovada unui venit lunar pentru a-l accesa. Nu e însă tocmai aşa. Acest instrument a fost dezvoltat de Instituţiile Financiare Nebancare pentru a rezona cu situaţia românilor din ziua de azi. Tot mai mulţi oameni, în special tineri, nu mai au un câştig lunar stabil, având însă alte diverse surse de venituri, cum ar fi chirii, dividende, drepturi de autor şi alte surse similare. Aceste credite vin în ajutorul acestor oameni, deoarece aceştia nu pot să meargă la o bancă cu fluturaşul de salariu sau contractul de muncă pentru a accesa un credit în modul clasic.

IFN-uri au venit cu o soluţie pentru aceşti oameni şi le oferă posibilitatea de a face dovada unei încasări lunare prin: prezentarea unui contract de închiriere, fluturaş de pensie sau un simplu extras de cont care să dovedească că persoana în cauză a avut venituri stabile în lunile anterioare.

Aceste credite au fost gândite pentru a ajuta oamenii de rând atunci când sunt într-un moment de instabilitate financiară, ca de exemplu atunci când sunt obligaţi să plătească nişte facturi care nu mai suportă amânare, repararea unor avarii minore, factură medicală, achiziţionarea de bunuri care sunt la un preţ mic pentru o perioadă limitată, plata de datorii sau a unor bilete de concediu ca şi multe alte situaţii similare, neașteptate, care presupun o presiune financiară temporară.

Vom discuta mai departe câteva aspecte ce definesc acest tip de credit.

Sumele pe care le poţi împrumuta prin intermediul unui credit rapid fără adeverinţă de venit se încadrează în general între 100 şi 3500 de lei, deci nişte sume nu foarte mari, aşa cum am precizat şi mai sus. Nu trebuie însă să oferi nici o garanţie pentru banii împrumutaţi, indiferent de sumă. Creditul fără adeverinţă de venit este creat pentru oameni de toate vârstele şi din toate straturile sociale şi se bazează mult pe încrederea în client, spre deosebire de creditele clasice oferite de bănci.

În funcţie de compania financiară pe care o alegi, perioada de rambursare poate să difere destul de substanţial. În general, această perioadă e cuprinsă între 5 şi 35 de zile însă există şi anumiţi creditori care îţi oferă o perioadă de până la 3 luni. Perioada de rambursare e deci un aspect important de care trebuie să ţi cont, comparând posibilităţile personale cu termenul acceptat de compania financiară.

Un mare avantaj al IFN-urilor, în comparaţie cu băncile clasice, este timpul de aprobare a cererii de împrumut care este în general foarte scurt. De multe ori acest termen e de doar câteva ore, doar în cazuri excepţionale va trebui să aştepţi între 24 şi 48 de ore. În general însă, vei primi aprobarea şi banii solicitaţi în mai puţin de o zi.

Dobânzile diferă de la un IFN la altul. Mulţi îţi oferă posibilitatea ca la primul credit să ai dobânda 0% cu scopul de a atrage noi clienţi, dar, în general, se oferă împrumuturi cu costuri între 0.8 şi 2% pe zi.

Condiţiile generale pentru a accesa un credit fără adeverinţă de venit sunt cele clasice şi anume:

*Trebuie să ai cetăţenie romană şi să dovedeşti aceasta printr-o carte de identitate valabilă.

*Venitul minim lunar acceptat, dovedit prin una din metodele enumerate mai sus, trebuie să fie în genere între 300 şi 700 de lei, în funcţie de suma solicitată.

*Unele IFN-uri oferă posibilitate unui împrumut oricărei persoană care a împlinit vârsta de 18 ani, fiind deci majoră, în timp ce altele au stabilit limita de vârstă de 22 sau 23 de ani, considerând că la această vârstă îşi dezvoltă oamenii responsabilitatea financiară şi pot fi, deci, considerați clienţi de încredere.

*Deoarece împrumutul se face online, e necesar, bineînţeles, un cont bancar în care să se facă transferul odată ce creditul e aprobat de compania financiară. Eşti scutit astfel de drumul până la un punct de lucru care are program fix şi în general se stă la coadă.

*Este necesară o adresă de e-mail şi un număr de telefon deoarece copiile după acte vor fi trimise online. Numărul de telefon e necesar pentru a fi contactat de firma creditoare.

Avantaje şi dezavantaje ale creditului rapid fără adeverinţă de venit.

Să discutăm în continuare despre avantajele unui astfel de credit, care nu sunt puţine:

*Poţi să aplici pentru un astfel de credit de oriunde, fără să trebuiască să te deplasezi la o locaţie specifică sau pe la tot felul de instituţii pentru a solicita acte ce se eliberează în termene lungi şi poţi să faci întreaga operaţie din confortul căminului tău.. Aplicarea e în general accesibilă tuturor oamenilor, trebuind doar să completezi o cerere de împrumut.

*Completarea unei cereri de împrumut durează în jur de 20 de minute, nu-ţi ocupă deci foarte mult timp.

*Te vei putea folosi te banii solicitaţi chiar în ziua în care-i soliciţi dacă cererea îţi e aprobată, doar în cazuri excepţionale procesul se poate prelungii până la 48 de ore.

*Nu ai nevoie de foarte multe documente, doar buletinul şi extrasul de cont fiind suficiente.

*Multe IFN-uri au aplicaţii de mobil pentru a te ajuta cu gestionarea mai uşoară şi rapidă a contului personal.

*Poţi să foloseşti banii pentru ce îţi doreşti, fără să trebuiască să-ţi justifici motivaţia pentru solicitarea creditului.

*Posibilitatea de a accesa un credit fără dobândă la primul împrumut de la anumite companii.

*Nu se cere garanţie, deci nu rişti să pierzi ceva de valoare dacă nu reuşeşti să achiţi o rată în timpul stabilit. În cazul în care nu reușești să returnezi banii exact în ziua stabilită, e recomandată o discuție cu compania de la care a-ți făcut împrumutul, aceștia vor încerca în general să rezolve situația amiabil.

*Istoricul financiar al clienţilor nu e relevant pentru companiile ce oferă astfel de credite.

*Clientul poate să aleagă condiţiile de returnare a banilor în funcţie de posibilităţile pe care le are.

*Se asigura discreţie totală din partea instituţiei financiare.

Ca orice credit, creditul online fără adeverinţă de venit, prezintă anumite dezavantaje de care trebuie să ţinem cont. Acestea sunt:

*Dobânzile zilnice pot fi între 0.8 şi 2% pe zi, în funcţie de companie. Trebuie să ţinem cont de acest aspect şi să ne facem un calcul în funcţie de suma solicitată şi perioada de rambursare înainte de a face pasul solicitării creditului. Pentru a vă face o idee mai clară, dobânda anuală poate ajunge de la 2500 până la 6000%.

*Dacă datorită unor situaţii neaşteptate nu reuşeşti să te achiţi de datorie în timpul stabilit, vei fi penalizat cu dobânzi aplicate soldului curent care sunt mai mari sau la fel de mari ca şi dobânda zilnică.

*Sunt puţine împrumuturi care să depăşească perioada de rambursare de 30-35 de zile, astfel încât dacă nu reuşeşti să ajungi la o stabilitate financiară în timpul acesta, eşti pus într-o situaţie dificilă.

*Cele mai multe companii nu-ţi vor oferi un credit care să depăşească suma de 3500 de lei.

*Dacă ai deja un credit activ la o anumită companie, nu vei putea accesa un al doilea credit în cadrul aceleiaşi companii.

Toate aceste dezavantaje pot fi evitate, însă e important să le ştii înainte de lua decizia cea mai bună în funcţie de situaţia ta financiară actuală.

Creditul rapid fără adeverinţă de venit este deci un produs financiar accesibil şi care te poate ajuta în momente de cumpănă dacă analizezi situaţia ta în comparaţie cu ceea ce-ţi oferă fiecare companie financiară şi iei decizia corectă pentru tine.


Creditul rapid online fara adeverinta de venit evaluare: 4.5/5 din 447 voturi.

Aplica

Articole

Operator

Comparator de credite Creditegrozave.ro:
Lemony trade s.r.o.
Prague, VAT: CZ29043026
Compania nu oferă niciun produs financiar.

Despre portal

Creditegrozave.ro este un site de comparație a împrumuturilor. Ne bazăm pe transparența și caracterul complet al informațiilor. Cu serviciile noastre vei ști ce împrumut să alegi.

Formular de contact

Ai întrebări? Contactează-ne și vom încerca să îți răspundem în curând.

Provident - împrumuturi de până la 15 000 RON  Aplica