Creditul rapid online fara adeverinta de venit

    Creditul rapid online fara adeverinta de venit

Creditele online fără adeverinţă de venit devin tot mai populare în zilele noastre, atât în România cât şi în alte ţări, fiind o soluţie simplă, modernă, practică şi accesibilă tuturor oamenilor care se găsesc în situaţia în care au nevoie de o sumă de bani nu foarte mare într-un timp cât mai scurt.

15000 RON
Suma împrumutului 300 RON - 15000 RON
Dobândă 30 %
Maturitate 1 – 24 luni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 15 000 ron
 • Perioada,1 - 24 luni

Termenii împrumutului

 • Vârsta de 18+ ani
 • Card și cont bancar
 • Telefon mobil
 • Carte de identitate valabilă (sau pașaport)

Despre companie

Mai multe informații despre companie SIA "LeadProm Media"

Împrumută de la 300 RON cu dobândă din 30 % Mai multreclamă
20000 RON
Suma împrumutului 500 RON - 20000 RON
Dobândă 41 %
Maturitate 62 - 84 săptămâni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 20 000 ron
 • Perioada: 62 - 84 săptămâni

Termenii împrumutului

 • Persoana fizica. Varsta minima: 18 ani
 • Copie scanata / poza carte de identitate
 • Copii scanate sau fotografiate pentru documente de venit - care atesta veniturile anului anterior si ale anului curent, dupa caz, si extras de cont
 • Adresa e-mail personala

Despre companie

Instituție nebancară, Provident Financial România a fost fondată în anul 2006 și are în prezent în jur de 300.000 de clienți. Această companie oferă produse și servicii financiare simple, rapide și raportate la nevoile personale ale clienților.… Mai multe informații despre companie PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA I.F.N. SA

Împrumută de la 500 RON cu dobândă din 41 % Mai multreclamă
2000 RON
Suma împrumutului 100 RON - 2000 RON
Dobândă 0 %
Maturitate 1 - 35 zile

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 2 000 ron
 • Prioada,1 - 35 zile

Termenii împrumutului

 • Vârsta peste 20 ani Un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • Un cont bancar sau un card

Despre companie

Viva Credit este primul instituție bancară din România care oferă credite până la salariu adică împrumuturi care se pot obține rapid, cu puține documente și care se pot lua rambursa simplu. Persoanele care achită anticipat creditul plătesc doar suma… Mai multe informații despre companie VIVA CREDIT IFN SA

Împrumută de la 100 RON cu dobândă din 0 % Mai multreclamă
4000 RON
Suma împrumutului 200 RON - 4000 RON
Dobândă 0 %
Maturitate 7 zile - 12 luni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • Suma,200 - 4 000 ron
 • Perioada,7 zile - 12 luni

Termenii împrumutului

 • Categoria de vârstă 30 - 70 de ani
 • Cont bancar activ în care încasezi venitul lunar
 • Card bancar activ aferent contului bancar
 • Opțiunea Internet Banking aferentă contului bancar'Copie după cartea de identitate și un extras de cont
 • Adresă de e-mail activă și număr de telefon

Despre companie

ViaConto este una dintre instituțiile financiare nebancare din România prin intermediul căreia se pot obține credite rapide în timp foarte scurt. Una dintre condițiile acestei companii este că cei ce accesează pentru prima dată un credit nu pot… Mai multe informații despre companie IFN VIACONTO MINICREDIT S.A

Împrumută de la 200 RON cu dobândă din 0 % Mai multreclamă

Ce înseamnă şi când e momentul potrivit să accesezi un astfel de credit?

Oamenii sunt tot mai interesați de ideea unui credit online rapid decât de creditul clasic pe care-l accesezi de la diferite bănci, care-ţi cer multe acte doveditoare, care sunt deseori interesate şi de vechime şi vor discuta şi ce bunuri ai putea să oferi drept garanţie.

E însă important să înţelegem ce înseamnă un astfel de credit şi ce presupune înainte să facem o alegere. Acest articol are scopul de a vă oferi acele detalii relevante în alegerea instituției financiare și tipului de credit potrivit.

Denumirea acestui credit ne poate induce puţin în eroare, lăsându-ţi ca primă impresie idea că nu ai nevoie de dovada unui venit lunar pentru a-l accesa. Nu e însă tocmai aşa. Acest instrument a fost dezvoltat de Instituţiile Financiare Nebancare pentru a rezona cu situaţia românilor din ziua de azi. Tot mai mulţi oameni, în special tineri, nu mai au un câştig lunar stabil, având însă alte diverse surse de venituri, cum ar fi chirii, dividende, drepturi de autor şi alte surse similare. Aceste credite vin în ajutorul acestor oameni, deoarece aceştia nu pot să meargă la o bancă cu fluturaşul de salariu sau contractul de muncă pentru a accesa un credit în modul clasic.

IFN-uri au venit cu o soluţie pentru aceşti oameni şi le oferă posibilitatea de a face dovada unei încasări lunare prin: prezentarea unui contract de închiriere, fluturaş de pensie sau un simplu extras de cont care să dovedească că persoana în cauză a avut venituri stabile în lunile anterioare.

Aceste credite au fost gândite pentru a ajuta oamenii de rând atunci când sunt într-un moment de instabilitate financiară, ca de exemplu atunci când sunt obligaţi să plătească nişte facturi care nu mai suportă amânare, repararea unor avarii minore, factură medicală, achiziţionarea de bunuri care sunt la un preţ mic pentru o perioadă limitată, plata de datorii sau a unor bilete de concediu ca şi multe alte situaţii similare, neașteptate, care presupun o presiune financiară temporară.

Vom discuta mai departe câteva aspecte ce definesc acest tip de credit.

Sumele pe care le poţi împrumuta prin intermediul unui credit rapid fără adeverinţă de venit se încadrează în general între 100 şi 3500 de lei, deci nişte sume nu foarte mari, aşa cum am precizat şi mai sus. Nu trebuie însă să oferi nici o garanţie pentru banii împrumutaţi, indiferent de sumă. Creditul fără adeverinţă de venit este creat pentru oameni de toate vârstele şi din toate straturile sociale şi se bazează mult pe încrederea în client, spre deosebire de creditele clasice oferite de bănci.

În funcţie de compania financiară pe care o alegi, perioada de rambursare poate să difere destul de substanţial. În general, această perioadă e cuprinsă între 5 şi 35 de zile însă există şi anumiţi creditori care îţi oferă o perioadă de până la 3 luni. Perioada de rambursare e deci un aspect important de care trebuie să ţi cont, comparând posibilităţile personale cu termenul acceptat de compania financiară.

Un mare avantaj al IFN-urilor, în comparaţie cu băncile clasice, este timpul de aprobare a cererii de împrumut care este în general foarte scurt. De multe ori acest termen e de doar câteva ore, doar în cazuri excepţionale va trebui să aştepţi între 24 şi 48 de ore. În general însă, vei primi aprobarea şi banii solicitaţi în mai puţin de o zi.

Dobânzile diferă de la un IFN la altul. Mulţi îţi oferă posibilitatea ca la primul credit să ai dobânda 0% cu scopul de a atrage noi clienţi, dar, în general, se oferă împrumuturi cu costuri între 0.8 şi 2% pe zi.

Condiţiile generale pentru a accesa un credit fără adeverinţă de venit sunt cele clasice şi anume:

Avantaje şi dezavantaje ale creditului rapid fără adeverinţă de venit.

Să discutăm în continuare despre avantajele unui astfel de credit, care nu sunt puţine:

Toate aceste dezavantaje pot fi evitate, însă e important să le ştii înainte de lua decizia cea mai bună în funcţie de situaţia ta financiară actuală.

Creditul rapid fără adeverinţă de venit este deci un produs financiar accesibil şi care te poate ajuta în momente de cumpănă dacă analizezi situaţia ta în comparaţie cu ceea ce-ţi oferă fiecare companie financiară şi iei decizia corectă pentru tine.


Creditul rapid online fara adeverinta de venit evaluare: 4.5/5 din 447 voturi.

Operator

Comparator de credite Creditegrozave.ro:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Compania nu oferă niciun produs financiar.

Despre portal

Creditegrozave.ro este un site de comparație a împrumuturilor. Ne bazăm pe transparența și caracterul complet al informațiilor. Cu serviciile noastre vei ști ce împrumut să alegi.

reclamă: Provident - împrumuturi de până la 20 000 RON  Mai multe informații