Operator

Comparatorul de produse financiare este operat de:

Contact:

double technology s.r.o., Jaurisova, 515/4, Praga – Michle, 140 00, ID Cehia 29043026, CUI CZ08695717

Nu suntem furnizorii niciunui produs financiar, ci doar un comparator independent și o sursă de informații. Dacă aveți întrebări legate de un produs anume, vă rugăm să contactați furnizorul acestuia, care va fi întotdeauna menționat. Dacă aveți întrebări legate de platforma noastră, dacă ați găsit o greșeală sau o discrepanță, ne puteți contacta la info@creditegrozave.ro.

Marca LemonyApps.com este operată de către double technology s.r.o. Avem o marcă unică pe fiecare piață.

Ce înseamnă LemonyApps?

În ultimii ani au apărut o serie de servicii și produse financiare: împrumuturi, consolidări, servicii de asigurare sau carduri de credit. Piața s-a extins, iar furnizorii tradiționali au trebuit să își modifice condițiile, pentru a face față competiției în creștere.

A apărut însă o nouă problemă – cum poți alege din atâtea opțiuni? De aceea noi, compania de tehnologie LemonyApps, suntem aici. Venim în ajutorul dumneavoastră cu o comparație clară și transparentă a produselor financiare disponibile în multiple piețe din lume.

Din Cehia, în jurul lumii

Am început în 2010 în Republica Cehă și treptat ne-am extins în Slovacia, Polonia, Spania, Argentina, Suedia, Norvegia, Indonezia și în mai mult de 25 de alte țări de pe glob. Misiunea noastră este furnizarea unui mediu prietenos și sigur în care puteți folosi un serviciu sau produs financiar, pentru a vă rezolva problemele. Noi comparăm doar companiile și produsele 100% sigure, verificate cu atenție de către analiștii noștri. Pe lângă informațiile produselor și companiilor, publicăm și recenziile utilizatorilor acestora, întrebările frecvente și exemple reprezentative, astfel încât veți putea întotdeauna să comparați, în mod realist, cât vă va costa serviciul oferit, și veți putea totodată să evitați neînțelegerile și taxele inutile.

De ce să apelați la serviciile noastre?

În fiecare țară lucrăm cu profesioniști și parteneri care furnizează servicii de înaltă calitate în toate locațiile noastre.

  • Independență – Nu lucrăm pentru niciun furnizor. Comparăm independent toate produsele și serviciile disponibile pe care le-am evaluat a fi transparente și de încredere.
  • 100% gratuit – Utilizarea comparatorului nostru este gratuită. Noi înșine nu furnizăm niciun produs financiar.
  • Transparență – Analizăm și comparăm toate produsele pentru a ne asigura că utilizatorul nostru va ști exact cât și pentru ce va plăti. Evităm formulările vagi, generale, și calculele care induc în eroare.
  • Fără caracter obligatoriu – Utilizarea comparatorului nostru nu are caracter obligatoriu și nu necesită furnizarea de informații personale.

Cum funcționează comparatorul nostru?

Lucrăm doar pe bază de parteneriat cu companii de încredere și cu reputație. În plus, toate serviciile noastre sunt disponibile gratuit, fără a fi nevoie de înregistrare, etc.

Puteți avea o privire de ansamblu asupra tuturor produselor disponibile, sau puteți alege categoria dorită. Apoi veți avea o privire de ansamblu asupra tuturor ofertelor disponibile, ce conțin informații de bază care pot fi detaliate, dacă sunteți interesat. Nu există taxe ascunse; dacă aplicați prin intermediul comparatorului nostru pentru orice produs financiar, veți plăti întotdeauna aceeași sumă de bani ca și cum ați aplica direct de pe pagina furnizorului. Proiectul nostru este finanțat cu ajutorul reclamelor (Google AdSense) și din comisionul agentului (Ad Networks.)

Întrebări frecvente

Cum pot obține un împrumut sau alt produs financiar?

Condițiile variază de la caz la caz. Procedura generală este întotdeauna descrisă în recenzia noastră, iar de acolo puteți accesa direct formularul de înscriere. Accesarea formularului direct de pe site-ul nostru nu are caracter obligatoriu. Serviciul pe care îl oferim este complet gratuit și veți plăti întotdeauna aceeași sumă ca atunci când primiți oferta direct de la companie.

De ce e indicat să compar produsele financiare?

În ziua de azi sunt atât de multe produse și împrumuturi disponibile pe piață, încât v-ar lua câteva zile să faceți această comparație de unul singur. Ar trebui să citiți și să vă documentați pe zeci de website-uri. Noi organizăm toate informațiile importante într-un spațiu web intuitiv, astfel încât dumneavoastră să puteți salva timp și bani.

Cum este posibil ca unele împrumuturi să fie gratuite

Trendul primului împrumut gratuit a crescut în ultimii ani printre furnizorii non-bancari. Și într-adevăr – nu veți plăti taxe pentru primul împrumut de la o companie. Totuși, majoritatea acestor împrumuturi sunt cu sume mici și termene scadente reduse. Trebuie întotdeauna să aveți grijă la termenii împrumutului și scadență, să plătiți la timp și să alegeți mereu un produs pe care vi-l puteți permite.

Cine poate aplica pentru un împrumut?

Singura condiție este să aveți vârsta potrivită. După vârsta de 18 ani, oricine poate aplica pentru majoritatea împrumuturilor disponibile. Totuși, termenii fiecărui împrumut pot fi diferiți așa că trebuie întotdeauna să citiți cerințele fiecărui produs.

Ai întrebări sau comentarii? Scrie-ne. info@creditegrozave.ro