Ferratum - împrumuturi de până la 10 000 RON

Ferratum - împrumuturi de până la 10 000 RON
Captura de ecran a site-ului:https://www.ferratum.ro/, autorul site-ului:Ferratum Oyj, captura de ecran este utilizată în numele licenței legale.

Ferratum

  • împrumuturi de până la 10 000 ron
  • Prioada,15 - 45 zile

Mai multe informații reclamă

Ferratum Revizuire

Prezentare rapidă

  • Suma: 200 - 10 000 ron
  • Prioada: 15 - 45 zile

Ferratum tabel de rambursări

Suma Dobânda Suma de rambursat Perioada
200 ron 38 ron 238 ron 15 zile
300 ron 58 ron 300 ron 15 zile
500 ron 96 ron 596 ron 15 zile
Ferratum calculator reclamă

Un exemplu reprezentativ

200 RON, 15 zile. Daca nu este rambursat integral pana la scadenta, costul total al creditului este de: 38 RON, DAE este 6791 % iar suma totala de rambursat este de 238 RON.

Ce este un cost de împrumut?

  • Cheltuielile unei vacanțe
  • Renovarea unei locuințe sau a unui autoturism
  • Achitarea unor taxe scolare
  • Urgențe medicale minore

Informații detaliate

Dacă ai nevoie urgent de bani, o soluție ideală este creditul oferit de instituția nebancară Ferratum. Acesta poate fi de maxim 10.000 de RON, se obține foarte simplu, aplicarea fiind 100% online și este ușor de rambursat. Primul credit, dacă nu depășește valoarea de 1900 RON, are dobândă zero. Pentru acest împrumut se sunt acceptate venituri lunare indiferent care ar fi sursa acestora, nu este nevoie de un cont sau un card bancar, însă este necesar un număr de telefon și o adresă de e-mail. Documentele necesare pentru acordarea împrumutului sunt o poză după actul de identitate și dovada veniturilor (adeverință de salariu, talon de pensie etc.) De la al doilea credit poți obține împrumuturi doar prin trimiterea unui simplu SMS.

FAQ Ferratum

Întrebare Răspuns
Care sunt condițiile pentru a obține un împrumut? Condițiile acordării creditului sunt vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani, cetățenia română și o copie după o carte de identitate valabilă, precum și dovada de venituri stabile pe ultimele 3 luni, un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail valabilă.
Cum aplici pentru un credit rapid? Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea cu datele personale, după care vei primi contractul de împrumut, care trebuie semnat și apoi trimis la instituție.
Cum pot fi rambursat împrumutul? Rambursarea acestui împrumut este una simplă. Există nu mai multe opțiuni de plată: cash, la orice agenție CEC Bank, prin transfer bancar din orice cont în lei.

Ferratum experiențe și discuții

Ferratum experiențe

Spune-ne experiența ta cu Ferratum la info@creditegrozave.ro și o vom publica anonim în discuția noastră.


"Am fost foarte mulțumită de promtitudinea celor de la Ferratum." (Ana)
"Am primit foarte repede banii în cont și i-am returnat cu dobândă zero." (Darius)

Este Ferratum o înșelătorie?

Nu. Produsul este perfect și nu trebuie să vă îngrijorați de condiţii ascunse. CompaniaFerratum Oyj oferă cu adevărat aceste împrumuturi.