ViaConto - împrumuturi de până la 1 500 RON

ViaConto - împrumuturi de până la 1 500 RON
Captura de ecran a site-ului:https://www.viaconto.ro/, autorul site-ului:IFN VIACONTO MINICREDIT S.A, captura de ecran este utilizată în numele licenței legale.

ViaConto

  • Suma,150 - 1500 ron
  • Perioada,7 - 30 zile

Mai multe informații reclamă

ViaConto Revizuire

Prezentare rapidă

  • Suma: 150 - 1500 ron
  • Prioada: 7 - 30 zile

ViaConto tabel de rambursări

Împrumuturile pentru clienții noi sunt fără comision!

Suma Dobânda Suma de rambursat Perioada
150 ron 0 ron 150 ron 7 zile
250 ron 0 ron 250 ron 7 zile
500 ron 0 ron 500 ron 30 zile
ViaConto calculator reclamă

Un exemplu reprezentativ

DAE pentru primul credit este 0%. DAE variază în funcţie de valoarea creditului şi de durata acestuia şi este indicată în contractul de credit. Exemplu de DAE: valoare credit 500 RON; durată credit 30 zile; Valoare totală plătibilă în baza creditului (valoare credit + dobândă 193 RON) 693 RON; DAE – 5206%.

Ce este un cost de împrumut?

  • Pentru reparațiile unui autoturism
  • Pentru diverse achiziții: haine, cărți, alimente, etc.
  • Pentru organizarea unei petreceri

Informații detaliate

Acest împrumut este unul ușor de obținut, compania oferind sume cuprinse între 150 și 1500 RON, pe o perioadă maximă de 30 de zile. Există și alte beneficii ale acestui împrumut precum: dobândă fixă pe perioada creditului, transferarea banilor în contul bancar în mod rapid și simplu, posibilitatea accesării online. Condițiile pentru cei care doresc să obțină acest credit este să aibă între 20 și 65 de ani, să dețină un cont bancar în care să încaseze venitul lunar și să aibă valabilă opțiunea Internet Banking. Documentele necesare sunt o copie după cartea de identitate și un extras de cont. De asemenea, este nevoie de o adresă de e-mail activă și de un număr de telefon. După ce ai aplicat pentru acest împrumut, urmând pașii de pe site-ul companiei, vei primi un SMS conținând un cont pe care trebuie să îl introduci pe pagină după înregistrare. Dacă împrumutul se aprobă, banii vor fi transferați în contul bancar menționat în cererea făcută către firmă.

FAQ ViaConto

Întrebare Răspuns
Care sunt documentele de care am nevoie? Este nevoie de o copie scanată după actul de identitate sau o fotografie a acestuia, precum și de un extras de cont bancar valabil pe o perioadă de la o lună până la 3 luni.
Pot obține credit și dacă nu am salariu? Via Conto oferă împrumuturi persoanelor care au un venit periodic ce poate fi demonstrat, cum sunt pensiile, indemnizației de șomaj etc.
Cum solicit împrumutul? Solicitarea împrumutului se realizează online, prin intermediul site-ului viaconto.ro, urmărind pașii prezenați.

ViaConto experiențe și discuții

ViaConto experiențe

Spune-ne experiența ta cu ViaConto la info@creditegrozave.ro și o vom publica anonim în discuția noastră.


"Am obținut un împrumut de la ViaConto repede și fără bătăi de cap. Sunt foarte mulțumită de ei." (Liliana)
"Este o companie la care poți apela cu încredere." )Claudiu)

Este ViaConto o înșelătorie?

Nu. Produsul este perfect și nu trebuie să vă îngrijorați de condiţii ascunse. CompaniaIFN VIACONTO MINICREDIT S.A oferă cu adevărat aceste împrumuturi.