Viva Credit - împrumuturi de până la 2 000 RON

Viva Credit - împrumuturi de până la 2 000 RON
Captura de ecran a site-ului:https://vivacredit.ro/, autorul site-ului:VIVA CREDIT IFN SA, captura de ecran este utilizată în numele licenței legale.

Viva Credit

  • împrumuturi de până la 2 000 ron
  • Prioada,1 - 35 zile

Viva Credit Revizuire

Prezentare rapidă

  • Suma: 100 - 2 000 ron
  • Prioada: 1 - 35 zile

Viva Credit tabel de rambursări

Împrumuturile pentru clienții noi sunt fără comision!

Suma Dobânda Suma de rambursat Perioada
100 ron 0 ron 100 ron 1 zile
300 ron 0 ron 300 ron 5 zile
500 ron 0 ron 500 ron 5 zile
Viva Credit calculator reclamă

Un exemplu reprezentativ

Suma 500 LEI. Perioda 5 zile. Dobânda totală 0 LEI. Total de rambursat 500 LEI.

Ce este un cost de împrumut?

  • Urgențe medicale minore
  • Vacanțe scurte
  • Reparații ușoare ale unui autovehicul

Informații detaliate

În viață întâmpinăm situații care implică cheltuieli neprevăzute și de multe ori nu știm cum să ieșim din această încurcătură. O soluție să obții o sumă de bani de la firma Viva Credit, care oferă împrumuturi până la salariu cu valori de 100 până la 2.000 RON. În condițiile în care suma împrumutată este achitată în termen de 30 de zile, dobânda împrumutului este de 0%. Alte avantaje ale acestui credit sunt: împrumutul de la Viva Credit nu presupune garanții sau giranți, nu este nevoie de o adeverință de venit și sunt acceptate inclusiv persoanele care au un istoric negativ la Biroul de credit. Condițiile de acordare ale împrumutului sunt vârsta de peste 20 de ani, un venit din salariu, PFA sau pensie, existența unui cont bancar sau a unui card. Actele necesare pentru împrumut sunt cartea de identitate și documente care să dovedească venitul. Despre modul în care se pot obține banii se poate spune că este unul simplu și constă în câțiva pași: completarea formularului online, aprobarea împrumutului și transferul banilor rapid în contul clientului.

FAQ Viva Credit

Întrebare Răspuns
Care este suma maximă pe care o pot împrumuta de la Viva Credit? Suma maximă ce poate fi împrumutată este 2000 RON.
Ce documente sunt necesare pentru obținerea unui împrumut? Este necesară o copie după actul de identitate și o dovadă a tipului de venit: salariu, pensie, PFA.
Cum se poate obține acest împrumut? Împrumutul se obține simplu, completând formularul online, apoi răspunsul îl primești în 15 minute și în două ore banii ajung în cont.

Viva Credit experiențe și discuții

Viva Credit experiențe

Spune-ne experiența ta cu Viva Credit la info@creditegrozave.ro și o vom publica anonim în discuția noastră.


"Am fost mulțumit de împrumutul de la Viva Credit pentru că am avut nevoie urgentă de bani și ei au fost foarte prompți în acel moment." (Mihai)
"Apreciez această instituție pentru că oferă credite cu valoare și durată scurtă astfel încât persoanele care beneficiază de împrumut, pot rambursa cu ușurință banii." (Andreea)

Este Viva Credit o înșelătorie?

Nu. Produsul este perfect și nu trebuie să vă îngrijorați de condiţii ascunse. CompaniaVIVA CREDIT IFN SA oferă cu adevărat aceste împrumuturi.

reclamă: Provident - împrumuturi de până la 20 000 RON  Mai multe informații