Credit nevoi personale 10 ani

    Credit nevoi personale 10 ani

Instituțiile financiar-bancare oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește creditele de nevoi personale, cele mai des întâlnite fiind: creditele de nevoi personale cu sau fără ipotecă, creditele pentru achiziționarea unor bunuri pentru folosință îndelungată și creditele menite pentru vacanțe și concedii.

Mai mult provident reclamă

56.100 RON
Suma împrumutului 6.300 RON - 56.100 RON
Dobândă 42 %
Maturitate 6 - 60 luni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 56 100 ron
 • Perioada,6 - 60 luni

Termenii împrumutului

 • Rezident român
 • Vârstă de minim 18 ani
 • Carte de identitate valabilă
 • Număr de telefon activ and email address

Despre companie

Compania Mogo este o instituție financiară nebancară ce oferă credite în vederea achiziționării de mașini second hand. Prin intermediul acestei instituții poți obține o evaluare corectă de a vehiculului pe care vrei să îl achiziționezi și poți… Mai multe informații despre companie Mogo IFN S.A.

Împrumută de la 6.300 RON cu dobândă din 42 % Mai multreclamă
250000 RON
Suma împrumutului 10000 RON - 250000 RON
Dobândă 26,52 %
Maturitate 12 - 60 luni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • Suma,10 000 - 250 000 ron
 • Perioada,12 - 60 luni

Termenii împrumutului

 • Cerere de credit formular tip Happy Credit
 • Copie CI
 • Certificate căsătorie/divorț/deces
 • Actul de proprietate
 • Cadastru și intabulare
 • Certificate fiscale
 • Extras de cont
 • Alte documente, în funcție de specificul produsului de creditare

Despre companie

Mai multe informații despre companie Credit pentru fiecare IFN S.A

Împrumută de la 10000 RON cu dobândă din 26,52 % Mai multreclamă
20000 RON
Suma împrumutului 1.500 RON - 20000 RON
Dobândă 34,9 %
Maturitate 6 - 36 luni

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • împrumuturi de până la 20 000 ron
 • Prioada,6 - 36 luni

Termenii împrumutului

 • Varsta: 18 ani – 75 ani
 • Venit: 650 lei

Despre companie

Mai multe informații despre companie SIMPLU CREDIT IFN S.A.

Împrumută de la 1.500 RON cu dobândă din 34,9 % Mai multreclamă
23.748 RON
Suma împrumutului 5000 RON - 23.748 RON
Dobândă 9,9 %
Maturitate 1 - 5 ani

Informații rapide

Proprietățile acestui împrumut

 • Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca
 • împrumuturi de până la 23 748 ron
 • Perioada 12 - 60 luni

Termenii împrumutului

 • Sa ai varsta minima 18 ani si domiciliul in Romania
 • Sa ai un venit din salariu sau pensie

Despre companie

Mai multe informații despre companie Banca Transilvania S.A.

Împrumută de la 5000 RON cu dobândă din 9,9 % Mai multreclamă

    Credit nevoi personale 10 ani

Cele mai puțin utilizate sunt creditele pentru studii și cele pentru efectuarea unor tratamente medicale. Creditele pentru achiziționarea unor bunuri pentru folosință îndelungată, creditele pentru studii, creditele de vacanță și creditele pentru efectuarea unor tratamente medicale sunt credite de nevoi personale care sunt create strict pentru acele achiziții. 

Alternativa acestor credite cu destinație specifică este acordarea creditelor de nevoi personale care permite utilizarea banilor în orice scop. Se pot accesa credite de nevoi personale pe 10 ani de exemplu, care să constituie suma de plată pentru avansul în cazul achiziționării unei locuințe. Perioada maximă de acordare a creditelor de nevoi personale a fost reglementată de către Banca Națională Română. Așadar, creditele de nevoi personale cu excepția creditelor pentru studii, investiții imobiliare sau tratamente medicale, sunt acordate pe o perioadă de 5 ani. 

Creditele de nevoi personale cu ipotecă au apărut pe piața românească într-un moment de creștere a prețurilor pentru case și terenuri. Cel mai mare avantaj al creditelor de nevoi personale se regăsește în dobânzile mici, respectiv în ratele dobânzii scăzute, la fel ca și în cazul creditelor oferite pentru achiziționarea locuințelor. Însă, într-un fel acesta este și cel mai mare dezavantaj pentru consumatorii creditelor, deoarece acest tip de credit de nevoi personale cu ipotecă îi pot lăsa fără casă în cazul în care rata dobânzii crește iar ei nu pot plăti rata lunară.

Suma maximă acordată pentru un credit de nevoi personale cu ipotecă depinde foarte mult de valoarea imobilului achiziționat, iar în cazul în care împrumutul inițial nu acoperă costul total al locuinței, se poate accesa ulterior un alt credit, utilizând ca și garanție același imobil.

Conform celor mai noi actualizări venite odată cu reglementările BNR din anul 2011, s-a stabilit că indiferent dacă împrumutul este sau nu garantat cu ipotecă, cât timp el nu are un scop locativ, perioada de creditare nu poate fi mai mare de 5 ani. Înainte de 2011, perioada de rambursare era de maxim 30 de ani. 

Creditul de nevoi personale BCR - divers

Suma maximă pe care o poți accesa printr-un credit de nevoi personale de la BCR este de 110.000 lei, pe o perioadă de maxim 5 ani însă, bineînțeles variază în funcție de gradul de îndatorare existent la momentul solicitării creditului. Pentru acest tip de credit, ai nevoie de:

*toate cele de mai sus sunt valabile dacă veniturile sunt raportate la ANAF și sunt încasate în contul curent BCR

În plus, dacă veniturile ce provin din pensii nu sunt raportate la ANAF, este nevoie de:

Pentru a accesa credite BCR, se pot lua în calcul și alte tipuri de venituri:

Creditul de nevoi personale BRD - expresso

Pentru a accesa acest credit, se acceptă o gamă largă de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Se poate accesa o sumă mai mare în cazul în care aduci până la maximum 3 co-împrumutați. La BRD, toate verificările în ceea ce privește veniturile se realizează automat, astfel nu va mai fi nevoie să ceri adeverință de venit de la locul de muncă. 

În plus, Creditul Expresso vine cu:

Creditul de nevoi personale acordat de ING pe loc - ING personal

Pentru acest credit, sumele cuprinse acordate sunt între 2000 de lei și ajung până la 125000 lei. Pentru a reduce dobânda, puteți să vă faceți card la ING sau asigurare prin ei. Dobânda poate fi astfel de 7.99 % pe an la acest credit de nevoi personale de la ING. La sediul băncii te poți deplasa doar cu actul de identitate, deoarece și aici a fost eliminat criteriul de prezentare a adeverinței de venit. Acest credit se finanțează pe o perioadă de 1-5 ani.

Înainte să accesați un credit, vă recomandăm să verificați toate ofertele posibile. Țineți cont și de faptul că furnizorul de credit trebuie să vă pună la dispoziție ”Informații standard la nivel european privind creditul de consum”, iar în acest document veți găsi termenii și condițiile contractului, valoarea creditului, rata dobânzii și alte informații juridice importante.

Dacă vă răzgândiți în privința creditului pe care l-ați semnat sau dacă vă dați seama că nu mai aveți nevoie de el, în termen de 14 zile aveți dreptul de a vă retrage. Nu veți fi obligat să vă justificați, dar va trebui să restituiți banii deja primiți, dobânda și alte taxe nerambursabile deja achitate către furnizorul de credit. De asemenea, aveți dreptul la rambursarea creditului înainte de termenul prevăzut în contract.


Credit nevoi personale 10 ani evaluare: 4.5/5 din 578 voturi.

Operator

Comparator de credite Creditegrozave.ro:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Compania nu oferă niciun produs financiar.

Despre portal

Creditegrozave.ro este un site de comparație a împrumuturilor. Ne bazăm pe transparența și caracterul complet al informațiilor. Cu serviciile noastre vei ști ce împrumut să alegi.

reclamă: Provident - împrumuturi de până la 15 000 RON  Mai multe informații