Ce e nou în  2019 în domeniul creditării?

Noul an vine cu schimbări destul de importante pentru cei care își doresc să obțină un împrumut, fiind înregistrate modificări atât în privința creditelor imobiliare, a creditelor de consum, dar și în ceea ce privește programul Prima Casă.

Ce trebuie să știi despre depozitul bancar?

Un depozit bancar este un produs financiar care are drept scop economisirea unei sume de bani pe o perioadă mai lungă de timp, stabilită prin contract. În cazul în care dorești să retragi banii înainte de acest termen, nu mai poți primi dobânda și chiar se pot impune unele penalizări de nerespectare a contractului. Ce alte lucruri sunt utile despre un depozit bancar?

Sfaturi înainte de a obține un credit

În ultima perioadă numărul persoanelor îndatorate la bănci a crescut simțitor. Unii dintre oameni au obținut credite la care ulterior nu au mai reușit să plătească ratele lunare la timp, devenind astfel restanțieri. Așadar, înainte de a obține un împrumut, oricine trebuie să fie atent, astfel încât să evite eventuale probleme ce pot apărea pe parcurs. De ce trebuie să ținem cont atunci când dorim să obținem un împrumut de la o bancă sau de la o instituție nebancară?