Mogo - împrumuturi de până la 75 000 RON

Mogo - împrumuturi de până la 75 000 RON
Captura de ecran a site-ului:https://www.mogo.ro, autorul site-ului:Mogo IFN S.A., captura de ecran este utilizată în numele licenței legale.

Mogo

  • împrumuturi de până la 75 000 ron
  • Perioada,6 - 60 luni

Mogo Revizuire

Prezentare rapidă

  • Suma: 6 300 - 75 000 ron
  • Prioada: 6 - 60 luni

Mogo tabel de rambursări

Suma Dobânda Suma de rambursat Perioada
35 000 ron 16 496.97 ron 51 496.97 ron 60 luni
Mogo calculator reclamă

Un exemplu reprezentativ

35.000 RON angajat pe o perioadă de 60 de luni. DAE este de 54,62 %, luând în considerare 60 de rate lunare în sumă de 1466,05 RON fiecare, compusă din: rata anuală a dobânzii (rată fixă) 32%, comision de analiză dosar – 1.200 RON, comision lunar de administrare – 250 RON. Costul total al creditului este de 51.496,97 RON. Valoarea totală de plătit aferentă creditului este de 86.496,97 RON. DAE pentru un exemplu reprezentativ nu ia în considerare costurile legate de înmatricularea mașinii pe numele Mogo și înmatricularea din nou pe numele proprietarului. Acordarea creditului depinde de bonitatea solicitantului.

Informații detaliate

Acest împrumut se adresează celor care doresc să își achiziționeze o mașină, compania Mogo acordând credite care obțin în condiții transparente și care se pot fi rambursate ușor. Prin intermediul acestei firme poți achiziționa o mașină în cele mai avantajoase condiții. Criteriile de acordare a unui astfel de împrumut sunt următoarele: e necesar să ai vârsta minimă de 21 de ani, să ai rezidența pe teritoriul României, să deții un cont bancar, să știi exact mașina pe care dorești să o achiziționezi, dar să ai și o carte de identitate și un permis de conducere valabile. Suma maximă pe care poți să o accesezi la acest tip de credit este de 75.000 RON și ai posibilitatea de a plati în avans suma de care dispui. Perioada maximă de creditare este de 60 de luni, iar numărul de acte necesare aplicării pentru acest credit este unul minim. De asemeni, sunt acceptate chiar și persoane care au un istoric negativ la biroul de credit. Poți stabili singur valoarea ratei lunare în funcție de perioada pe care o dorești pentru rambursarea creditului. Totodată, acesta este un împrumut ușor de obținut prin simpla completare a formularului de cerere pe care îl găsești ușor pe site-ul companiei, iar răspunsul la solicitare va sosi în termen de cel mult 15 minute.

FAQ Mogo

Întrebare Răspuns
Ce sumă maximă pot împrumuta de la Mogo? Poți obține o sumă cuprinsă între 6.300 RON și 75.000 RON.
Care este perioada de rambursare acestui împrumut? Perioada de rambursare este cuprinsă între 6 și 60 de luni.
Cine poate aplica pentru un astfel de împrumut? Pot aplica români cu vârsta de peste 21 de ani.

Mogo experiențe și discuții

Mogo experiențe

Spune-ne experiența ta cu Mogo la info@creditegrozave.ro și o vom publica anonim în discuția noastră.


"Cu împrumutul Mogo am putut să îmi iau mașina pe care mi-am dorit-o. Este simplu de obținut și ușor de rambursat." (Alin)
"Am putut obține împrumutul în mai puțin de 15 minute. Foarte mulțumit de ei!" (Lucian)

Este Mogo o înșelătorie?

Nu. Produsul este perfect și nu trebuie să vă îngrijorați de condiţii ascunse. CompaniaMogo IFN S.A. oferă cu adevărat aceste împrumuturi.

reclamă: Provident - împrumuturi de până la 20 000 RON  Mai multe informații