Provident - împrumuturi de până la 15 000 RON

Provident - împrumuturi de până la 15 000 RON

Provident

  • împrumuturi de până la 15 000 ron
  • Perioada: 62 - 84 săptămâni

Obține un împrumut acum

Provident Revizuire

Prezentare rapidă

  • Suma: 500 - 15 000 ron
  • Perioada: 62 - 84 săptămâni

Provident tabel de rambursări

Suma Dobânda Suma de rambursat Perioada
3 000 ron 1 156.89 ron 4 156.89 ron 62 săptămâni
Provident calculator

Un exemplu reprezentativ

Pentru un împrumut Provident de 3.000 lei pe 62 săptămâni, prin transfer bancar, cu o rată a dobânzii fixă de 52,00 % pe an, DAE de 77,12%, valoarea totală plătibilă este de 4.156,89 lei (include suma împrumutată, dobânda în valoare de 1.036,89 lei, şi comisionul de analiză a dosarului în valoare de 120,00 lei), iar rata săptămânală este de 67,05 lei. În cazul în care clientul solicită serviciul opţional şi auxiliar de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul unic aferent acestui serviciu (0,00 lei/săptămână) se adaugă la valoarea ratei.

Ce este un cost de împrumut?

  • Pentru a face renovări în locuință
  • Pentru a plăti taxe de școlarizare
  • Pentru a merge într-o vacanță
  • Pentru a organiza un eveniment: botez, înmormântare etc.

Informații detaliate

Atunci când necesiți o anumită sumă de bani pentru a acoperi o nevoie personală, poți apela la împrumutul Provident - un împrumut care se poate obține ușor și la fel de simplu se poate restitui. Dintre avantajele unui împrumut Provident se remarcă faptul că acest tip de credit oferă posibilitatea de rate fixe săptămânale sau lunare, persoana care împrumută trebuie să aibă un venit un venit de cel puțin 300 RON, nu este nevoie de garanții sau giranți, iar sumele care pot fi împrumutate sunt între 500 și 15.000 RON. Acest împrumut poate fi obținut acasă, în termen de 48 de ore, dacă clientul acceptă serviciul de gestionare la domiciliu a împrumutului. În acest caz un reprezentant al firmei îl ajută să completeze documentele, îi  aduce banii acasă și va veni la domiciliu și pentru colectarea ratelor. Alături de această variantă prin care se poate obține creditul mai există și posibilitatea transferului bancar ce presupune ca banii să fie primiți în contul bancar al clientului. Spre exemplu, pentru un împrumut de 3.000 RON, rata săptămânală va fi de aproximativ 67 de RON care vor fi rambursați de-a lungul a 62 de săptămâni, valoarea totală de plată fiind de 41.560. În cazul gestionării la domiciliu a împrumutului se pune în discuție comisionul aferent acestui serviciu, care se va adăuga la valoarea ratei.

FAQ Provident

Întrebare Răspuns
Ce acte sunt necesare pentru a obține un împrumut? Ai nevoie de actul de identitate și de dovada unui venit ( adeverință de salariu, cupon de pensie etc)
Care este suma maximă pe care o pot împrumuta? Poți obține până la 15.000 RON.
De ce e mai mică dobânda în cazul transferului bancar? Dacă alegi să nu vină un reprezentant la domiciliu, compania nu va mai plăti agentul și tu vei avea mai puțin de plătit.

Provident experiențe și discuții

Provident experiențe

Spune-ne experiența ta cu Provident la info@creditegrozave.ro și o vom publica anonim în discuția noastră.


Am fost foarte mulțumită de acest împumut. Am obținut banii repede la domiciliu și i-am putut returna mai comod prin intermediul agentului Provident. (Andreea)
Mi-a plăcut mult promtitudinea celor de la Provident. Sunt o echipă grozavă! (Paul)

Este Provident o înșelătorie?

Nu. Produsul este perfect și nu trebuie să vă îngrijorați de condiţii ascunse. CompaniaPROVIDENT FINANCIAL ROMANIA I.F.N. SA oferă cu adevărat aceste împrumuturi.